Вінниця
25.04.2024
10.54° C
Вгору

У Вінниці відзначили кращих спортсменів

Вчора, 9 вересня, у Вінниці привітали кращих спортсменів та тренерів міста, представників спортивних федерацій та ветеранів спорту. Це вінничани, які завдяки своїм старанням та наполегливості прославляють наше місто у країні та світі. Деякі із вінницьких спортсменів наразі захищають Україну у складі Збройних сил України. Захід приурочили до Дня фізичної культури і спорту.

Організатором події виступив комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради та його голова заслужений працівник галузі та тренер України з боксу Сергій Краєвський. Також були присутні почесні гості: Сергій Чернявський – срібний призер Олімпійських ігор 2000 року у Сіднеї з велоспорту, дворазовий чемпіон світу з велоспорту, заслужений майстер спорту з велоспорту, начальник управління спорту та рухової активності департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА, Семен Ханук – заслужений працівник галузі фізична культура та спорт, заслужений тренер України, радник міського голови з питань фізичної культури та спорту.

Вже упродовж багатьох років традиційно комітет Вінницької міської ради по фізичній культурі і спорту – напередодні Дня фізичної культури та спорту нагороджує кращих працівників галузі фізичної культури і спорту, ветеранів, активістів, призерів всеукраїнських змагань.

«За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Від нас з вами залежить, наскільки ми збережемо спорт та фізичну культуру у нашому місті для наступних поколінь. Бажаю всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях. А нашим вінницьких спортсменам, які зараз захищають Україну швидшої перемоги», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin