Вінниця
24.04.2024
9.58° C
Вгору

У Вінниці триває капремонт на трьох прибудинкових територіях

У Вінниці продовжують модернізацію благоустрою нашого міста. Зокрема, розпочали роботи з капітального ремонту прибудинкових територій багатоквартирних будинків. Про це повідомляє міська рада.

 

Такі роботи уже виконали біля будинку за адресою вул. Левка Лук’яненка, 58. Зараз роботи тривають за адресами: вул. Хмельницьке шосе, 77, вул. Стельмаха, 17 та вул. Ващука, 41. В планах до кінця року відновлення 12 дворів після попередньої заміни зовнішніх мереж водо- та теплопостачання.

«Капітальний ремонт прибудинкових територій – це один із найпопулярніших видів робіт серед вінничан. Щороку ми спільно з мешканцями обговорюємо деталі робіт, що саме вони хочуть бачити у своєму дворі. Після чого приступаємо до виконання, – каже директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман. – Ремонт ми виконуємо комплексно. Зазвичай, це асфальтування проїжджої частини, тротуарів з плитки, вимощення навколо будинку. Обов’язково передбачаємо бордюри з пониженням для доступності маломобільних груп населення. Також у дворах додатково встановлюємо лавочки, облаштовуємо парковки та виконуємо інші роботи, які ініціюють мешканці».

Він також додав, що перед виконанням робіт з капітального ремонту прибудинкових територій, департамент міського господарства ВМР виконує заміну зовнішніх інженерних мереж. Така система виконання використовується у Вінниці вже понад п’ять років. Завдяки такому комплексному підходу вдається уникнути аварійних ситуацій на мережах та руйнувань асфальтного покриття під час усунення наслідків проривів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin