Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

У Вінниці чоловік вкрав 8 тисяч доларів у свого колеги

12 серпня у Вінниці розшукали і затримали чоловіка, який обікрав свого колегу. Правопорушник вкрав барсетку, в якій було 8 тисяч доларів. Це були власні заощадження потерпілого. Злодію загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Про це повідомили в ГУ НП у Вінницькій області.

 

За словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, із повідомленням про крадіжку коштів до поліції звернувся 59-річний вінничанин. Чоловік розповів, що це були його власні заощадження. Гроші він зберігав у барсетці та залишив у салоні вантажного автомобіля, припаркованого на вулиці Коцюбинського.

 

Оперативники провели низку заходів, перевірили коло осіб та вирахували зловмисника. Ним виявився колега потерпілого, 33-річний мешканець обласного центру, раніше судимий за майнові та наркозлочини. Чоловіки працюють на одному із підприємств та їздять у спільні відрядження.

 

З’ясовано, що гроші правопорушник викрав днями на одній із автозаправок, скориставшись відсутністю водія в салоні автомобіля. Частину коштів він встиг витратити на власні потреби.

 

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

 

Слідством вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin