Вінниця
29.03.2024
12.88° C
Вгору

З початку року у Вінниці провели капітальний ремонт 4 покрівель

У вінницьких багатоквартирних будинках продовжують ремонтувати покрівлі, які знаходяться в край незадовільному стані. З початку року оновили дахи 4 висоток. Ще на 12 будинках – роботи тривають. Під час їх виконання використовуються сучасні енергоефективні матеріали. У планах завершити роботи до початку опалювального сезону.

 

«Ремонт покрівель залишається одним з найбільш затребуваних видів ремонтних робіт. Допоки дозволяють погодні умови, ми будемо продовжувати працювати. Зараз тривають ремонти дахів на 12 об’єктах», – повідомив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

 

Наразі роботи з капітального ремонту покрівель проводяться за адресами: Саксаганського, 13; Магістратська, 110; Г.Успенського, 69; Стрілецька, 55; Пирогова, 55; Юності, 75; Академічна, 52; Василенка, 4; Янгеля, 56; Коцюбинського, 35; Коцюбинського, 37; Винниченка, 35.

 

«Цьогоріч із настанням холодів на нас чекає чергове випробування. І вінничани мають зробити все можливе, аби підготуватися до нього. У свою чергу, наша команда продовжує оновлювати житловий фонд Вінниці задля підвищення енергоефективності будинків: модернізуємо покрівлі, замінюємо внутрішні інженерні мережі, герметизуємо міжпанельні стики, та виконуємо інші види робіт на прохання вінничан, – розповідає Роман Фурман. – Я закликаю містян не гаяти часу та почати готуватися до опалювального сезону вже зараз».

Нагадуємо, оновлення житлового фонду у Вінниці проводиться за програмою співфінансування. Умови участі: 70% витрат покриває міський бюджет, решту коштів докладають мешканці. Вони і обирають, які роботи виконувати першочергово у їхніх будинках. Крім того, продовжує діяти програма з підтримки ОСББ, за умовами якої співвласники мають право на отримання безкоштовного капремонту одного конструктивного елементу. Здійснення двох видів робіт виконується коштами міського бюджету, якщо будівля зведена до 1970 року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin