Вінниця
28.03.2024
11° C
Вгору

Дівчатка-п’ятикласниці організували міні-ярмарку аби зібрати кошти на ЗСУ

Марія, Кіра та Поліна – учениці 5В класу Гніванської загальноосвітньої школи №2. У свої 10 років дівчатка найбільше мріють про Перемогу та про те, щоб в українських солдат було усе необхідне для захисту України.

 

Відтак задля здійснення цього бажання влаштували міні-ярмарку, на якій продавали власноруч спечене печиво, творчі вироби та колекцію дитячих «фішок».

 

Про це повідомляє інформаційний відділ Гніванської міської Ради.

 

Марія Рипневська, Кіра Палюх та Полінка Закревська за 3 години зібрали 800 грн, які передали на потреби армії. Ця справа їх дуже надихнула і вони вже думають про те, чим ще можуть бути корисними у цей важкий для своєї країни час.

 

На превелику радість дітей під час ярмарки до них підійшла жінка, яка запропонувала спекти тортик, щоб подружки змогли його продати. Так діти планують активно продовжувати свою благодійну роботу.

 

А Марія навіть думає про те, аби відрізати своє довге красиве волосся, а виручені кошти витратити на ЗСУ!

 

Цю ідею школярка озвучила мамі і вони разом обдумують як і де це краще зробити! Окрім того, дівчинка подарувала військовим свій улюблений пауер-банк з єдинорогом та рожевий спортивний каремат, бо вірить, що ці речі солдатам потрібні більше.

 

Пишаємося нашими українськими дітьми та їхніми дорослими вчинками!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin