Вінниця
20.04.2024
11.8° C
Вгору

У Вінниці запускають інтеграційні клуби для підлітків-переселенців і місцевої молоді

У Вінниці запускають інтеграційні клуби для підлітків-переселенців і місцевої молоді віком від 14 до 18 років. Перша зустріч відбудеться вже 17 серпня та буде присвячена темі “Сміливість бути собою: to be or not to be?”.

 

Як повідомляє громадська організація STEM is FEM, на таких зустрічах підлітки зможуть зустрітись з цікавими людьми, послухати лекції, знайти нових друзів та звернутись за психологічною підтримкою.

 

Під час першого заходу спікеркаВлада Костюк, перекладачка Міжнародної Федерації Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та вчителька англійської мови, розповість, “як відшукати себе”. Після цього підлітки матимуть можливість проконсультуватися з психологом та отримати корисні поради з адаптації до нових умов.

Перша зустріч відбудеться 17 серпня з 15:00 до 18:00.

Місце – коворкінг “Чердак”, що розташований за адресою вулиця Соборна, 24 (ТРЦ Sky Park, 8-й поверх).

Вхід на всі події безкоштовний за умови попередньої реєстрації за ЦИМ посиланням.

Зазначено, що офлайн-зустрічі у рамках проєкту “Наука єднання” проводитимуть раз на два тижні у шістьох містах України. Це Львів, Чернівці, Рівне, Полтава, Хмельницький та Вінниця. Надалі планується проведення таких клубів і онлайн.

 

Ініціатор STEM is FEM, український ІТ-підприємець та засновник технологічної компанії Roosh Сергій Токарєв розповідає, що створення таких клубів надасть можливість підліткам соціалізуватися та отримати психологічну підтримку в умовах невизначеності війни. Крім цього, організатори впевнені, що це сприятливо вплине на загальний стан підлітків, які вимушено опинилися далеко від дому.

 

За новинами проєкту можна слідкувати на сторінках STEM is FEM у соцмережах: Facebook та Instagram.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin