Вінниця
20.04.2024
2.58° C
Вгору

На Вінниччині збирають кошти на будівництво інклюзивного майданчика

На Вінниччині група волонтерів з різних областй України ініціювали будівництво інклюзивного майданчика для дітей із інвалідністю. Відповідний проект розробили минулого року. Інклюзивний дитячий майданчик планують побудувати у парковій зоні містечка Козятин.

 

«Збір коштів ми почали минулої осені. В нас в групі 20 волонтерів із різних областей. Коли почалась війна ми на деякий час відклали свою ідею. Зараз бачимо, що в цьому є потреба. Адже в нашому місті є багато дітей із інвалідністю, переїхало чимало родин переселенців із дітьми, які мають ампутації чи поранення. Такі діти мало спілкуються, вони замкнуті. Тому ми вирішили продовжити збір коштів», – коментує Вінниця.info волонтерка Ірина Олексюк.

 

На будівництво інклюзивного дитячого майданчика необхідно 1200000 гривень. Уже зібрали 350 тисяч.

 

«Там буде карусель із штурвалом для дітей із інвалідністю, пісочниця, ігровий комплекс із рахівницями, гімнастичний комплекс, музична панель гітара, музична панель піаніно. Якщо маєте бажання та можливість долучитися до відбудови нашої країни, заради майбутнього наших діток, кошти можна перераховувати на картку 5169307510395531 Олексюк Ірина Петрівна».

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin