Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

Вінницький волонтерський центр отримав понад 20 тонн гумвантажу з Італії

Вінницький волонтерський центр “ВіннСолард” отримав понад 20 тонн вантажу від Асоціації “Італія-Україна Майдан”. Зокрема передали дитяче харчування, ліки та засоби особистої гігієни.

 

Як повідомляє “Суспільне. Вінниця”, очільник організації Фабіо Преведелло особисто прибув до міста, щоб розвезти гумвантаж по лікарнях, інтернатах та дитячих будинках. Він розповідає, що з Вінниччини родом його дружина, але він тут – вперше.

 

Волонтерка Лідія зазначає, що асоціація передала шість коробок із дитячим харчуванням та підгузками, які відправили до одного з дитбудинків. А ліки та засоби особистої гігієни, каже очільниця волонтерського центру “ВіннСолард” Ольга Дернова, розвезуть по військових шпиталях.

 

Ми хочемо, щоб він (Фабіо Преведелло) запевнився, що допомога іде адресно, щоб він побачив це. Ще за гроші Фабіо ми придбали 33 планшети для внутрішньо переміщених осіб, які навчаються у школі, – розповідає Ольга Дернова.

Загалом, повідомляють, що асоціація “Італія-Україна Майдан” допомагає українцям із 2013 року. За цей час передали понад 500 тонн допомоги: ліки, засоби особистої гігієни, продукти, військову амуніцію.

Допомогу українським захисникам тоді очільник Фабіо теж возив особисто:

Ми були у Бахмуті, Словʼянську, Констянтинівка, Маріуполь, Бердянськ, Волноваха, у різних містах відвозили допомогу, різна допомога: від харчів до одягу, а ще ліки.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin