Вінниця
29.03.2024
11.6° C
Вгору

На Вінниччині заборонили полювання на пернату дичину у період мисливського сезону

Начальник Вінницької військової адміністрації Сергій Борзов 8 серпня підписав наказ, яким забороняється полювання на пернату дичину у період мисливського сезону 2022.

 

Про це повідомили у Вінницькій ОВА.

 

«Відповідно до статей 8, 19 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» та у зв’язку із введенням та продовженням воєнного стану в Україні, Начальник ОВА Сергій Борзов підписав наказ №1413 «Про заборону полювання на пернату дичину», – йдеться у повідомленні.

Згідно з наказом, на території Вінницької області полювання на пернату дичину у мисливському сезоні 2022 року ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ.

 

«Вінницькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства спільно з районними військовими адміністраціями та користувачами мисливських угідь вжити заходів щодо забезпечення дотримання заборони на відповідних територіях. А Департаменту з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації поінформувати мешканців області про вимоги цього наказу через засоби масової інформації», – йдеться у наказі.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin