Вінниця
20.04.2024
2.37° C
Вгору

На Вінниччині розпочали роботу три поліцейських станції

На Вінниччині 4 серпня розпочали роботу три поліцейських станції. Вони обслуговуватимуть 22 населених пункти, в яких мешкають понад 21 тисяча жителів.

 

Як повідомляє Головне управління Нацполіції у Вінницькій області, відкрили їх у селах Лісниче та Красносілка Бершадської територіальної громади, а також в Ободівці Ободівської територіальної громади.

 

Тут будуть працювати поліцейські офіцери громади В’ячеслав Нагірняк, Ярослав Бухтій та Роман Рудик. Вони вже не перший рік служать в лавах Національної поліції України.

Наявність поліцейської станції у громаді – це зручність як для місцевих жителів та правоохоронців, які постійно на території та добре знають реальний стан справ у населених пунктах, – йдеться на сайті.

Зазначено, що двом поліцейським офіцерам громад придбали службові автомобілі Renault Duster. А для офіцера поліцейської станції у селі Лісниче службовий автомобіль Haval.

На сьогодні на Вінниччині вже працюватиме 49 поліцейських станцій, шість з яких розпочали свою роботу під час воєнного стану. На станціях є все необхідне для прийому громадян (зокрема з дітьми), для опрацювання інформації та підтримання зв’язку з підрозділом поліції, – розповідає начальник поліції області Іван Іщенко.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin