Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

У Вінниці виділять гроші на заміну вікон та дверей у під’їздах будинків, постраждалих 14 липня

Сьогодні, 5 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради, під час якого ухвалили рішення стосовно ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації у Вінниці. Рішення розробили за дорученням Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

 

Йдеться про виділення коштів на заміну віконних та дверних блоків в під’їздах багатоквартирних житлових будинків, які постраждали внаслідок ударної хвилі від ракетних обстрілів, що сталися 14 липня.

 

Попередньо Вінницька міська рада сформувала комісії для обстеження постраждалого нерухомого майна. Вони здійснювали об’їзди по будинках, що зазнали пошкоджень внаслідок теракту, та разом із представниками управлінських компаній та головами правлінь ОСББ фіксували збитки.

 

Паралельно комунальні служби тимчасово затягнули віконні отвори плівкою, щоб в будівлю не потрапляв дощ, та почали лагодити дахи, які потребували поточного ремонту. Наразі у Вінниці продовжують відновлювати покрівлі 5 будинків, які постраждали внаслідок теракту.

 

“За результатами обстеження ми маємо 29 адрес, де потрібно провести заміну вікон чи дверей у під’їздах багатоповерхівок. На жаль, ударна хвиля пошкодила майно як загального користування, так і приватного. Найближчим часом ми усунемо недоліки в місцях загального користування,” – сказав директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin