Вінниця
18.04.2024
5.24° C
Вгору

У Вінницько-Хутірському окрузі запрацював онлайн-портал громадського транспорту

У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі розпочав свою роботу портал громадського транспорту: у середньому ним користуються 180-200 людей на день.

 

Як повідомляє Вінницька міська рада, протягом минулого року проводилась посилена робота з систематизування руху та налагодження функціонування перевізників. А також запуск сучасного безконтактного тролейбуса VinLine до Щіток та Писарівки.

 

Крім цього, запустили web-мапи маршрутів руху громадського транспорту. Цим сервісом скористалось більш як 3,8 тисячі користувачів. І наразі розпочав свою роботу ще й портал громадського транспорту Вінницько-Хутірського старостинського округу.

Мешканці та гості нашого округу можуть комфортно та швидко дізнатись актуальні розклад, маршрут та зміни будь-якого громадського транспорту, що курсує до Вінницьких Хуторів, Писарівки чи Щіток. Уже можемо спостерігати позитивну динаміку серед користувачів, яких у середньому 180-200 осіб на день, – зауважує староста Вінницько-Хутірському старостинського округу Владислав Кривешко.

Зокрема, уже декілька тижнів за маршрутом громадського транспорту №19 «Вінницькі Хутори — Вишенька» курсують нові OTOKAR Kent CNG на екологічному газовому двигуні та електробус Skywell. На дорогах поновили розмітки обмежувачів швидкості та аварійних ділянок дорожнього полотна. Також встановили вуличні смітники на кожній зупинці громадського транспорту у Вінницьких Хуторах.

 

Другий рік триває посилена робота щодо модернізації системи електропостачання округу разом з АТ «Вінницяобленерго». Наразі проводиться технічне переоснащення повітряних ліній на вулицях: Зелена, Жовтнева, Вишнева та встановлені ряд додаткових опор у Вінницьких Хуторах.

Нещодавно завершили роботи з ямкового ремонту дорожнього полотна у Вінницьких Хуторах: на дорогах по вул. Ватутіна, вул. Незалежності, вул. Покришкіна та вул. Леонтовича (в‘їзд поблизу АЗС «БРСМ»).

Для затишку мешканців постійно відбуваються заходи з облаштування та прибирання території, а робота комунальників не припиняється ні на день. Нагадаємо, що попередньо ремонтні роботи відбулись на території Писарівки та Щіток, – йдеться на сайті.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin