Вінниця
29.03.2024
10.11° C
Вгору

У Вінниці завершився перший потік курсів «Вільна українська»

Курси розмовної української мови, що розпочалися 6 червня, добігли кінця. 28- 29 липня відбулося останнє 24 заняття для слухачів та слухачок 10 груп першого набору. На завершення усім вручили символічні сертифікати про участь.

 

Протягом 8 тижнів у рамках проєкту «Вільна українська», організованого Вінницькою міською радою, юні та дорослі вінничани й вимушені переселенці мали змогу удосконалити своє мовлення, збагатити словниковий запас та, зрештою, перейти на українську в побуті.

“Хочу висловити слова щирої вдячності всім, хто причетний до втілення в життя надважливого та класного проекту «Вільна українська»! Дякую долі за унікальну можливість попрацювати зі справжніми професіоналами своєї справи. Стільки любові до рідної мови, цікавих завдань, корисних лайфхаків, життєвих історій, теплих слів підтримки та безліч приємних подаруночків отримали ми за ці 8 тижнів»; «Безмежна подяка всім викладачам. Було дуже цікаво та захоплююче. Ми з вами не тільки навчалися, а й співали, займалися творчістю, подорожували прекрасними просторами нашої України. Велике спасибі за ваше добре серце і щирість душі, за теплу підтримку і розуміння. Я завжди буду згадувати цей час з вдячністю та любов’ю”, – діляться враженнями про проєкт «випускники» курсів.

Нагадаємо: із 18 липня розпочалася робота в 10 групах другого набору курсів «Вільна українська». Заняття у цьому потоці об’єднали близько 200 охочих підвищувати свій рівень володіння рідною солов’їною та триватимуть до кінця літа.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin