Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

Кому треба передавати показники газового лічильника при зміні постачальника

Вінничан, які користувалися послугами АТ “Вінницягаз” автоматично перевели до іншої газопостачальної компанії – “Нафтогаз України” за рішенням Кабміну. Втім, показники лічильника, як і раніше, необхідно передавати газорозподільній компанії – АТ «Вінницягаз».

 

Про це повідомляє пресслужба АТ «Вінницягаз».

 

Показання лічильника газу потрібно передавати з 1 по 5 число кожного місяця.

 

Це можна зробити дистанційно за допомогою онлайн-сервісів: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільний додаток 104.ua, чат-боти «7104ua» у Viber чи Telegram, СМС на короткий номер 7104.

«Отримані від вас показання лічильника Вінницягаз вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники. Саме тут отримує інформацію про кількість спожитого вами енергоресурсу ваш постачальник газу. На основі цієї інформації постачальники здійснюють нарахування і формують рахунки за газ. Ці рахунки, ціну газу та іншу інформацію постачальника ви знайдете на сервісах вашого постачальника», – пояснили у компанії.

Якщо ж ви не передасте показання лічильника газу або зробите це не вчасно – нарахування будуть здійснені, виходячи із середньомісячного вашого споживання у відповідний період попереднього року.

 

При зміні постачальника газу особливо важливо вчасно передати показання газового лічильника вашому Оператору ГРМ.

 

«Звертаємо вашу увагу, що залишились без змін порядок та розмір оплати послуг розподілу газу. Крім обліку спожитого газу, послуга розподілу включає обслуговування, ремонт та модернізацію газопроводів, заміну застарілого обладнання, повірку, ремонт та заміну газових лічильників, діяльність аварійно-диспетчерської служби та інших служб, які забезпечують стабільну та безперебійну доставку газу до кожного споживача. Оплата послуг розподілу газу здійснюється до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто до 20 червня за червень. Рівними платежами щомісяця за реквізитами АТ «Вінницягаз», – повідомили у пресслужбі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin