Вінниця
29.03.2024
11.22° C
Вгору

У Вінницько-Хутірському окрузі проводять роботи з благоустрою

Вже кілька місяців у Вінницько-Хутірському старостинському окрузі проводять роботи з благоустрою. Наразі – плановий покіс трави. Працівники МКП «Вінницязеленбуд» завершують роботи з покосу біля основних транспортних вузлів у Вінницьких Хуторах. Раніше вже провели такі роботи у Писарівці та Щітках.

 

«Нагадую, що відповідно до правил благоустрою Вінницької МТГ, власники приватних садиб зобов’язані косити бур’яни та траву на відстанні 5 метрів від огорожі по периметру будинковолодіння. Якщо перед будинком влаштований бордюр — до бордюрного каменю», – наголошує староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко.

 

Роботи з благоустрою проводять вже кілька місяців. За цей час вже оновили дорожню розмітку, очистили придорожні смуги та смуги біля водних об’єктів. Відновили ґрунтове покриття й встановили нові ємкості для збору пластику та скла. Організували декілька толок з мешканцями громади на вулицях та території ставу.

 

«Забезпеченням належного санітарного стану та естетичного вигляду територій округу займається безпосередньо команда старостату, КП «Комбінат комунальних підприємств», КП «Вінницьке шляхове управління» та МКП «Вінницязеленбуд»», – повідомляє Владислав Кривешко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin