Вінниця
28.03.2024
17.1° C
Вгору

Вінничани вибороли перше місце у Міжнародному конкурсі «Сузір’я Україна – Європа»

Днями фортепіанний квартет “Натхнення” Вінницької дитячої музичної школи №2, у складі викладачів Жанни Алікіної, Юлії Закревської, Інни Процюк та Лариси Паламаренко, взяв участь у Міжнародному конкурсі «Сузір’я Україна-Європа», де виборов І місце.

 

Конкурс відбувся у онлайн форматі, де сотні учасників не лише демонстрували свою творчість, а й мали можливість зробити свій внесок у благодійну справу.

 

«Саме цей конкурс припав нам до душі, адже частину конкурсних внесків організатори перераховують на допомогу дітям, які найбільше постраждали від війни. Тому, ми вирішили, якщо навіть не отримаємо перемогу, то зможемо зробити добру справу, оскільки наш внесок піде на добру справу», – каже керівниця фортепіанного квартету Жанна Алікіна.

 

Виступ вінницького фортепіанного квартету «Натхнення» визнали найкращим. Але на цьому досягненні музиканти зупинятися не планують.

 

«Усі ми повинні працювати й демонструвати те, що українці дуже таланові, а творча Україна переможе!» – наголосив директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin