Вінниця
28.03.2024
15.07° C
Вгору

Тарифи на газ і гарячу воду не зростатимуть

Тарифи на централізоване газопостачання та постачання гарячої води не будуть зростати під час наступного опалювального сезону, хоча зима «буде надскладною в нашій історії». Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону 27 червня заявив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

 

«Опалювальний сезон почнеться вчасно, тарифи будуть стабільними. Те, що стосується індивідуального опалення, то насправді ціни подекуди будуть зростати. Разом з органами місцевого самоврядування, місцевими громадами ми розглядаємо підтримуючі заходи, щоб не полишити українців один на один із цією проблемою і щоб було в хатах тепло», – наголосив міністр.

 

За його словами, внаслідок російських ракетних обстрілів в Україні наразі пошкоджена або зруйнована 331 котельня, а три підприємства «Теплокомуненерго» зруйновані.

 

«Ми маємо це відновити до початку сезону і налаштовані це зробити. Подекуди роботи вже розпочаті. Впевнений, що ми впораємось із цим викликом і будемо готові розпочати опалювальний сезон тоді, коли потрібно», – зазначив Чернишов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin