Вінниця
19.04.2024
4.59° C
Вгору

Стадницький Старостинський округ 2021: будівництво водопроводу, новий спортивний майданчик, пароконвектомати у дитсадках

У Великій Вінниці на приєднаних територіях у минулому році зроблено чимало робіт. В тому числі й у Стадницькому старостинському окрузі, який включає в себе чотири населені пункти: Стадниця, Гавришівка, Малі Крушлинці, Великі Крушлинці. Тут збудували більше двох кілометрів водопроводу, реконструювали мережу зовнішнього освітлення, збудували сучасний спортивний майданчик. Про це розповів староста Стадницького Старостинського округу Владислав Яклюшин.

Віддалені робочі місця ЦАП «Прозорий офіс» Розширення мережі віддалених робочих місць з надання послуг – важливий чинник інтеграції нових громад. В окрузі діє кілька Центрів обслуговування громадян, в яких розміщені віддалені робочі місця працівників Прозорого офісу. Такий підхід зручний і тим, що послуга максимально наближена до людей. У минулому році надано більше чотирьох з половиною тисяч адміністративних послуг. Працівники соціальної політики надали більше півтори тисячі.

Пароконвектомати у садочках Також значну увагу у Стадницькому окрузі приділяють здоровій їжі для вихованців дитячих садочків. Тому в минулому році у заклади дошкільної освіти Стадниці, Гавришівки, Малих Крушлинець придбано пароконвектомати.

Роботи по будівництву водопроводу та реконструкції свердловини Проводились роботи у Стадницькому округу й по будівництву мережі водопроводу. Новий водогін протяжністю 2,1км проклали в Стадниці від свердловини № 1 до свердловини № 2 https://cutt.ly/tKqfvMx Також у 2021 році проведели реконструкцію діючої свердловини на вул. Шевченка, 2 в Гавришівці. Збудовано свердловину з водопостачання на вул. Молодіжній у Великих Крушлинцях.

Освітлення та сучасний спортивний майданчик Проводились роботи й по реконструкції мереж зовнішнього освітлення в Стадниці та Гавришівці. Крім того, МКУП «Міськсвітло» відновило роботу 77 ліхтарів в Стадниці і 16 – в Гавришівці. Крім цього, в Стадниці збудовано сучасний спортивний майданчик.

Екологічне спрямування В межах округу діють три малі фермерські господарства, які зорієнтували свою діяльність на виробництві органічної продукції. Великі сільськогосподарські підприємства постійно удосконалюють новітні системи землеробства на основі сучасних наукових досліджень, застосовують нові технології обробки землі задля раціонального використання і збереження земельного фонду.

У 2021 році працівник старостату спільно з активними мешканцями ліквідували більше 20 стихійних сміттєзвалищ. У рамках толоки висадили 77 багаторічних насаджень в с. Малі Крушлинці. Провели санітарну обрізку дерев.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin