Вінниця
19.04.2024
4.12° C
Вгору

У Вінниці відбудеться благодійна онлайн лотерея з лотами від відомих українців

15 червня о 16.00 у Вінниці відбудеться благодійний онлайн концерт-лотерея. Під час заходу розіграють оригінальні подарунки від відомих українців, на кошти з яких придбають автомобілі для військових. Організаторами концерту виступили Палац Мистецтв та Благодійна організація «Міжнародний об’єднаний фонд допомоги» за підтримки Вінницької міської ради.

 

Серед лотів, які будуть розігруватись, буде: рожева панама від Kalush Orchestra з автографами учасників гурту; футболка Андрія Ярмоленка з підписами гравців усієї збірної України; індивідуальне музичне привітання від лідера Pianoboy Дмитра Шурова; фірмова атрибутика від Dizel Studio з автографами акторів, та багато інших призів.

 

«Також один з особливих подарунків буде від Вінницького міського голови Сергія Моргунова. Це картина «Місто Вінниця», робота Заслуженого діяча мистецтв України Олександра Шиніна. Полотно, акрил, золото. Чудова картина!», – говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

 

Участь у благодійному онлайн концерті візьмуть: музикант Дмитро Шуров, співак Павло Зібров, колишній гравець збірної України з футболу Сергій Нагорняк та сучасна зірка «Динамо» Віктор Циганков, гурт Kalush Orchestra, актор Віктор Андрієнко, капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко.

 

«Раніше ми вже передали 5 автомобілів, які були придбані за кошти, зібрані на благодійному аукціоні від учасниць міського конкурсу краси «Міс Вінниці» та від інших друзів та партнерів. Військові кажуть, що авто «живуть» короткий період, тому вони потрібні постійно. Кожен квиток – це підтримка українських армійців, тож по можливості купуйте кілька. Чим більше квитків придбаєте, тим більше матимете шансів отримати лот», – говорить директор Міського палацу мистецтв Євген Майданик.

 

Квитки можна купити за посиланням: https://online.internet-bilet.ua/uk/kontsert-lotereya

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin