Вінниця
25.04.2024
17.08° C
Вгору

У Вінниці влаштують арт-терапевтичну подію «Берег Єднання»

У Вінниці 17 червня організують мистецький захід в арт-просторі “Берег Єднання”. Вінничани та гості міста зможуть створити мурал разом з художником-скульптором Євгеном Соломко, танцювати разом з хореографом Глібом Зельгіним та позмагатися у настільному тенісі.

 

Як повідомляють організатори події, Інститут розвитку міст, також відвідувачі заходу матимуть змогу грати у барабанному колі разом з Костянтином Прилєпським й познайомитися з дримбою й взяти участь у “Веселих естафетах”. А діти зможуть створити 3D малюнок крейдою разом з художницею Мариною Кульмач. До того ж на учасників події чекатиме піца та освіжаючі напої.

– Ми хочемо, щоб “Берег Єднання” став тим місцем, до кожен та кожна зможуть принаймні на деякий час позбутись негативних думок, а також розкрити свій креативний потенціал, – кажуть організатори. – Завдяки грі на музичних інструментах, пластичній хореографії, малюванню, або ж спортивним активностям ми відкриємо в собі щось нове, справжнє та чуттєве. Запрошуємо людей, які нещодавно переїхали до Вінниці, а також тих, для кого це місто рідне. Творчий досвід для участі не важливий. Якщо ви ніколи не грали на барабанах і не тримали у руках пензлі – реєструйтесь на арт-терапевтичну подію. 

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму за ЦИМ посиланням. Захід розпочнеться о 14:00 на території ФСТ “Динамо” (вулиця Бузький Узвіз, 35). На території наявні місця для укриття на випадок повітряної тривоги.

 

Подія відбудеться у рамках Програми Ради Європи “Інтеркультурні міста” Німецького товариства міжнародної допомоги GIZ в Україні, за фінансової підтримки Урядів Швейцарії та Німеччини в рамках проєкту “Інтегрований розвиток міст України – 2”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin