Вінниця
19.04.2024
4.93° C
Вгору

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відбудеться презентація виставки «Відповідь»

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відбудеться презентація виставки «Відповідь» – збірки проєктів творчого об’єднання «MŌN», створених з початку повномасштабної війни. Триватиме експозиція понад тиждень – з 10 по 19 червня.

 

Виставку анонсував на своїй Facebook-сторінці хореограф та співзасновник творчого об’єднання “MŌN” Гліб Зельгін.

 

– Запитання – це початок діалогу. Запитання – це основа пошуку. Хороше запитання – таке, що рухає вперед. Хороше запитання із часом залишається актуальним, а відповіді на хороше запитання із часом змінюються. Відповідь – це прояв думки, позиції. Відповідь допомагає осягнути невідоме. Відповідь може освітити шлях. Але існують запитання, на які неможливо відповісти. Зараз таких питань надто багато. Ми, “MŌN”, створюємо експозиційний ряд із власних запитань. Тих, які один за одним розкривали з початку війни. Ті, які пронизують болем та ті, що наповнюють любов’ю. Запитання перетворюються у відповіді. Кожен з представлених проєктів – наша відповідь на війну, – йдеться в дописі митця.

Відкриття виставки – у п’ятницю, 10 червня, о 16:00.

 

Музику гратиме виконавець «Kaif-C» – діджей з Чернігова.

– Моя стихія це 90-ті, мій улюблений формат – невеликі паті, де всі відчувають один одного, де діджей та танцпол зливаються в один організм. В єдине ціле. Сподіваюся, що і в цей раз ми станемо одним цілим з музикою! – коментує свою творчість виконавець.

Вхідний квиток – за тарифом музею.

Як йдеться на сайті краєзнавчого музею, наразі вартість квитка становить:

– Для дітей (до 18 років) – 20 грн.

– Для студентів – 30 грн.

– Для дорослих – 50 грн.

– Екскурсійне обслуговування – 100 грн.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin