Вінниця
29.03.2024
8.84° C
Вгору

Як вінничани можуть отримати витяг про місце проживання через «Дію»

Отримати витяг із реєстру територіальної громади про місце проживання наразі можна самостійно на порталі «Дія». Про це повідомили у Центрі адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради.

 

Витяг, зокрема, міститиме наявну у відомчій інформаційній системі Державної міграційної служби інформацію про особу, адресу та дату задекларованого/зареєстрованого місця її проживання (перебування) або адресу та дату зняття з задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування), або відомості про скасування декларування/реєстрації/зняття з задекларованого або зареєстрованого місця проживання (перебування).

 

Витяг формується на підставі даних реєстрів територіальних громад станом на 23.02.2022 року.

Для отримання електронного витягу необхідно здійснити декілька простих кроків:

• Авторизуватися на порталі Дія за допомогою Дія.Підпис, електронного цифрового підпису, bankID;

• Обрати послугу «Витяг з реєстру територіальної громади»;

• Натиснути кнопку «Отримати витяг».

 

Кожен електронний витяг має унікальний електронний ідентифікатор – QR−код, за допомогою якого інформацію можна буде зчитати і перевірити. Документ можна завантажити на порталі та зберегти на смартфоні для отримання адміністративних та соціальних послуг.

 

У ЦНАП «Прозорий офіс» ВМР також звертають увагу на те, що дана послуга доступна виключно на порталі «Дія», в мобільному додатку замовити її наразі неможливо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin