Вінниця
20.04.2024
7.38° C
Вгору

Цього літа у Вінниці працюватимуть усі сім спортивних шкіл

Сім Вінницьких міських спортивних шкіл, в яких культивуються 27 видів спорту, працюватимуть влітку у змішаному режимі (онлайн та офлайн). Голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський запевнив, що навчально-тренувальний процес триватиме регулярно та безперервно, бо у літній час тренери братимуть відпустки по черзі і в юних спортсменів перерв у тренуваннях не буде. Усі заняття – безкоштовні.

«Разом з вінничанами у дитячо-юнацьких спортивних школах міста мають можливість тренуватися діти, які переїхали до Вінниці з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. 106 спортсменів-переселенців вже тренуються у спортивних школах Вінниці. Загалом у ДЮСШ міста навчається понад 2000 дітей. Наразі тренуються 1572 спортсмени. Ще 430 – займаються онлайн. І якщо батьки й досі не визначилися з тим, чим зайняти дитину влітку – саме час для занять спортом», – розповідає голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

 

Сергій Краєвський зазначає, що спортивні школи пропонують дітям на вибір різні види спорту і кожен може обрати для себе улюблений. Додає, що заняття у спортивних закладах Вінниці проводяться з дотриманням усіх вимог безпеки: якщо пролунав сигнал повітряної тривоги, учні та тренери прямують до укриттів.

 

Щоб записати дитину до Вінницької спортивної школи, потрібно попередньо зателефонувати та отримати консультацію.

 

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №1 (вул. Хлібна, 1, т. 67-12-47). Культивує чотири види спорту: легка атлетика, гімнастика художня, хокей на траві та настільний теніс.

 

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №2 (Узвіз Бузький, 33, т. 67-36-86). Шість видів спорту: веслувальний слалом, веслування на байдарках та каное, спортивне орієнтування, радіоспорт, тхеквондо (ВТФ), веслування на човнах «Дракон».

 

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №3 (вул. Академіка Янгеля,48, т. 67-32-85). Тут тренуються гандболісти, волейболісти, велосипедисти та плавці.

 

Вінницька міська спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з баскетболу (вул. Пирогова, 4, т. 067-43-16-546.).

 

Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №5 (вул. Хлібна, 1, т. 67-26-44). Тут культивують: дзюдо, вільна боротьба, важка атлетика, боротьба самбо, сумо та пауерліфтинг . Вінницька міська дитячо-юнацька спортивна школа №6 (вул. Театральна, 24, т. 67-54-87). Види спорту – шахи і шашки.

 

Вінницька міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» (вул. Замостянська, 16, т. 55-68-67). В ній дітей можуть записати на бокс, греко-римську боротьбу, кульову стрільбу та тхеквондо.

 

За адресами, які вказані вище, знаходяться адміністрації спортивних шкіл Вінниці, втім заняття для дітей проходять у різних куточках міста.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin