Вінниця
24.04.2024
10.59° C
Вгору

Дорожній знак з напрямком руху для окупантів продали за 631 тисячу гривень

«Укравтодор» продав на благодійному аукціоні дорожній знак «Нах*й, знов нах*й, до росії – нах*й» за 631 тисячу гривень. Усі зібрані кошти передадуть на допомогу українським захисникам.

 

Про це повідомили в «Укравтодорі».

 

Впродовж години зареєстровані учасники конкурували за можливість стати власником унікального знаку, який був створений на третій день війни.

 

«Ще раз нагадаємо історію виникнення такого дороговказу. Щойно російські війська почали широкомасштабний наступ, стало зрозуміло, що навігація у них застаріла, карти якихось 80-х років. Укравтодор дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів. Діяти потрібно було швидко, і 26 лютого ми звернулися по допомогу до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів, який в деяких областях навіть дорожники та комунальники встановили», – кажуть в компанії.

 

Стартова ціна за знак була 50 тисяч грн, 29 учасників виявили бажання взяти участь у благодійному аукціоні, і впродовж 3 раундів аукціону ціна лота зросла до 631 тисячу грн.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin