Вінниця
29.03.2024
11.22° C
Вгору

Офіс туризму Вінниці провів екскурсію для дітей «Зоряним шляхом»

Перша екскурсія Вінницею під назвою «Зірковий шлях» відбулася 1 червня, у День захисту дітей. Тому цього разу знайомитися з містом прийшли наймолодші. Цю подію Офіс туризму провів у рамках циклу інтерактивних дитячих екскурсій «Зірковий шлях».

 

Дивовижна подорож розпочалася з «космічного мосту» – арки Центрального парку ім. М.Леонтовича. Потім екскурсанти разом з екскурсоводом Оксаною Роздорожнюк, котра цікаво розповідала про історію Вінниці, попрямували алеєю видатних земляків до креативної фотолокації. Тут можна було переміститися машиною часу у минуле і не відмовити собі зробити світлину у стилі початку ХХ століття.

 

А особливі родзинки екскурсії – подорож архітектурними перлинами Міні-Вінниці та захоплююча мандрівка Всесвітом у планетарії припали до вподоби усім.

 

“Без сумніву, найкраща винагорода нашій команді – усміхнені обличчя маленьких мандрівників. Бо кожен з них – зірка! – каже керівниця КП “Офіс туризму Вінниці” Тетяна Маєвська – Радує, що охочих ось так змістовно прогулятися Вінницею стає все більше”.

 

Організатори запланували ще дві екскурсії на 10 та на 17 червня. Для участі в наступних екскурсіях необхідно заповнити гугл-форми
10.06.- https://forms.gle/zrqmwFMEzqcdxSny8 17.06. – https://forms.gle/Wp8ip4sJVAAmDVcm6

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin