Вінниця
28.03.2024
16.34° C
Вгору

Служба у справах дітей організувала екскурсію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

До Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці провели чимало цікавих подій. Служба у справах дітей Вінницької міської ради організувала екскурсію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які наразі проживають у сім’ях опікунів/ піклувальників. Хлопчики та дівчатка побували у Національному музеї-садибі М.І. Пирогова.

«У зв’язку з тим, що у країні воєнний стан, ми вимушені були проводити заходи на різних локаціях, тобто поділити діток на невеликі групи, для того, щоб не було скупчення людей, адже життя найважливіше», – розповідає начальниця служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

Людмила Шафранська додала, що до Дня захисту дітей у Вінниці відбулась низка заходів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які перемістилися з інших територій у зв’язку із веденням бойових дій на території України. Одні діти були залучені до проведення круглих столів, інші – долучились до майстер-класів, виготовленні оберегів, інтерактивних заходів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin