Вінниця
20.04.2024
3.01° C
Вгору

У Вінниці «на гарячому» затримали хлопця, який зберігав наркотиків на суму понад мільйон гривень

У середмісті Вінниці відразу після збуту чергової дози затримали 22-річного наркоторговця. У хлопця знайшли та вилучили наркотиків на суму понад мільйон гривень. За такий злочин молодику загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

 

Затримання проводили оперативники Вінницького районного управління поліціїза силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД. Правопорушником виявився мешканець Гайсинського району. Поліцейські провели ряд обшуків в ході яких вилучили в особливо великих розмірах наркотичну речовину – канабіс та грошові кошти.

 

За словами керівника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, в межах розслідування відкритого кримінального провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України поліцейські провели оперативну закупівлю наркотичної речовини й затримали підозрюваного після того, як він продав чергову дозу наркотичних засобів.

 

Під час особистого огляду у зловмисника поліцейські вилучили грошові кошти в сумі 11 200 гривень та zip пакети з наркотичною речовиною.

 

Також поліцейські провели ряд обшуків за двома адресами у Гайсинському районі, де проживає підозрюваний. Під час огляду приватних будинків оперативники виявили наркотичну речовину – канабіс вагою близько 15 кілограмів, яка зберігалась у мішках та пакетах, а також zip пакети для її фасування.

 

Вилучені заборонені речовини направлені на експертизу. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідство повідомило чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбачуваногоч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські звернулись з клопотанням до суду щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin