Вінниця
19.04.2024
3.64° C
Вгору

Рожеву панаму від Kalush та привітання від Pianoboy можна виграти на благодійному заході на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 1 червня, стартував продаж квитків на благодійний концерт-лотерею на підтримку Збройних Сил України. За зібрані кошти планується купити обладнання для евакуаційних автомобілів, які передадуть на потреби ЗСУ. Призи для учасників лотереї надали відомі вінничани та їхні друзі зі своїх колекцій. Серед подарунків – рожева панама від лідера гурту Kalush Orchestra (переможець Євробачення 2022), футболка капітана Збірної України Андрія Ярмоленка, індивідуальне музичне поздоровлення від Pianoboy, брендове худі від Павла Зіброва, картина з пам’ятними місцями Вінниці з колекції міського голови Сергія Моргунова. Квиток для участі в лотереї коштує 200 грн.

Благодійний онлайн концерт-лотерею організовує Міський палац мистецтв за підтримки Вінницької міської ради.

Щоб стати учасником лотереї, потрібно придбати квиток за допомогою онлайн-сервісу https://online.internet-bilet.ua/uk/kontsert-lotereya. Глядач (учасник лотереї) може купити декілька квитків, кожен з яких персоніфіковано та помічено унікальним ідентифікатором.

 

«Щодо лотерейної частини, то в ній розігруються речі, цінні та символічні подарунки, надані партнерами заходу: Вінницькою міською радою, Асоціацією Футболу України, відомими артистами та колективами тощо. Переможці лотереї отримають виграні ними подарунки особисто у встановлений час та у встановлених місцях зберігання відповідних речей, або поштою», – каже директор Міського палацу мистецтв Євгеній Майданик.

 

Також він додає, що кожен квиток – це внесок у допомогу ЗСУ, а приємним бонусом є цікаві подарунки від зіркових друзів.

Зокрема, серед призів лотереї:

  • картина з пам’ятними місцями Вінниці з колекції міського голови Сергія Моргунова;
  • футболка капітана Збірної України Андрія Ярмоленка з підписами усієї команди;
  • індивідуальне музичне поздоровлення від Pianoboy – Дмитра Шурова;
  • рожева панама від лідера гурту Kalush Orchestra з автографами;
  • брендове худі від Павла Зіброва;
  • унікальна біографічна книга про легендарні мультфільми «Острів скарбів», «Пригоди капітана Врунгеля» від актора Віктора Андрієнка й відомих художників-мультиплікаторів, також із автографами;
  • футболки та фірмова атрибутика від Dizel Studio з автографами акторів;
  • м’яч від Асоціації Футболу України з підписами легенд українського футболу;
  • дизайнерські футболки із авторськими патріотичними принтами та інші подарунки.

На благодійному концерті виступлять колективи і вихованці Міського палацу мистецтв та інші артисти.

 

Глядач в режимі онлайн зможе відстежувати власний ідентифікатор (номер квитка). Зіставлення ідентифікаторів та персоніфікація переможців відбуватиметься після завершення процедури розіграшу.

 

«Концерт та розіграш транслюватиметься в режимі онлайн. В проміжках між концертними номерами відбуватиметься розіграш лотереї між глядачами, які придбали квитки на онлайн-концерт. Більше квитків – більше шансів отримати подарунки! Тому купуйте вже і одразу декілька. Розіграш в прямому ефірі відбудеться 15 червня о 16:00 на радіо «Місто над Бугом» – 101.8FM. У студії для вас наживо виступатимуть Лесик і Карпо, гурт «Sunrise» та Влад Гнатовський. Кількість місць та квитків «в одні руки» – необмежена! Допоможемо ЗСУ разом! Разом – до перемоги!» – наголошує Євгеній Майданик.

Детальну інформацію щодо благодійного концерту-лотереї можна отримати на сторінках організаторів: https://www.facebook.com/vinmpm або за номерами: (063) 6686768, (098) 4797252.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin