Вінниця
29.03.2024
8.25° C
Вгору

Вінничан запрошують долучитися до толоки на малій річці Дьогтянець

У суботу, 4 червня, відбудеться толока на малій річці Дьогтянець. Захід має на меті ознайомити містян з потенціалом вінницьких водойм, прибрати сміття поблизу малої річки та привести до належного стану прибережну зону.

Долучитись до прибирання можуть всі охочі. Збір відбудеться у парку «Вишенський» зі сторони «Електромережі» об 11:00.

«Весною ми вже неодноразово з вінничанами та гостями міста прибирали території поблизу різних річок Вінниці. Минулої осені ми прибрали найбільш забруднену частину струмка – хащі від провулка Хмельницького шосе. У суботу, 4-го червня, ми запрошуємо усіх на прибирання річки нижче по течії – в районі парку «Вишенський». Ця зона традиційно відділена від багатоповерхової забудови стіною гаражів, тут чимало сміття. Люди й досі іноді плутають малі річки зі смітниками. Тож давайте разом попрацюємо і подбаємо про довкілля та гарний стан прибережної зони. Радимо одягнути зручний одяг, а мішками для сміття та рукавичками ми забезпечимо», – каже заступник директорки КП «Інститут розвитку міст» Назар Коваленко.

Фахівці «Інституту розвитку міст» додають, що після толоки, разом з учасниками прибирання обговорять потенціал території річки від вулиці Василенка до парку «Вишенський».

Більш детальну інформацію про подію можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/events/1715017

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin