Вінниця
24.04.2024
8.28° C
Вгору

Депутати Вінницької облради затвердили поділ земельної ділянки Подільського центру онкології

Депутати Вінницької облради ухвалили рішення про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки КНП “Подільський регіональний центр онкології”. Як кажуть в самому медзакладі, це рішення розблокує діяльність Центру по п’яти його об’єктах.

 

Про це йдеться на сайті обласної ради.

 

Так, рішення затверджує поділ земельної ділянки площею 4,1352 га на дві – площею 0,2291 та 3,9061 га. Обидві є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області та перебувають у постійному користуванні Подільського регіонального центру онкології.

 

За словами директора Подільського регіонального центру онкології Володимира Шамрая, вирішення цього питання тепер розблокує діяльність Центру по його п’яти об’єктах. Це стосується введення в експлуатацію та повноцінного функціонування хіміотерапевтичного корпусу; капітальної реконструкції приміщення для роботи другого комп’ютерного томографа та приміщення під оптичний склад, а також – експлуатації кисневої підстанції та приміщення, в якому встановлено лінійний прискорювач.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin