Вінниця
19.03.2024
-0.38° C
Вгору

Вінничанин Дмитро Даниленко здобув «срібло» на першому етапі Кубка Світу з веслування на байдарках та каное

Українські спортсмени попри війну продовжують виборювати медалі на міжнародній спортивній арені, показують високі результати та посідають призові місця. Днями у чеському місті Рачице відбувся перший етап Кубка Світу сезону 2022 з веслування на байдарках та каное. Вінничанин Дмитро Даниленко став другим в Олімпійській дистанції в байдарці-четвірці.

Дмитро Даниленко – вихованець Вінницької школи вищої спортивної майстерності. Веслувальник виступав у чоловічому екіпажі К4, який очолив список Чемпіонів світу 2021 року. Спортсмени здобули срібну медаль в Олімпійській дистанції в байдарці-четвірці.

У підсумку на першому етапі Кубка Світу сезону 2022 з веслування на байдарках та каное Україна завоювала шість медалей: три «золота», два «срібла» та «бронзу». У медальному заліку збірна країни розділила третє місце з командою Німеччини.

Спортсмени присвятили свою «бронзову» перемогу Україні. Кажуть, це вкотре доводить, що ми найсильніша нація і зовсім скоро переможемо у цій війні.

«Ми присвячуємо свої спортивні досягнення рідній Україні. Вкотре доводимо, що ми сильна та вільна нація, і невдовзі переможемо у цій жахливій війні. Я дуже сподіваюсь, що наші досягнення дають сили та впевненості нашим захисникам. Слава Україні!» – зазначає Дмитро Даниленко

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin