Вінниця
19.03.2024
-0.59° C
Вгору

Вінницький Гуманітарний центр речей змінює адресу

У Вінниці для внутрішньо переміщених осіб працює Центр речей. Тут переселенці отримують дорослий і дитячий одяг, взуття та іграшки. Раніше Центр працював за адресою вул. Кармелюка, 2, відтепер люди зможуть отримати речі на вул. Київська, 17а.

«У понеділок, 23 травня, Центр речей не працюватиме у зв’язку з переїздом. А вже у вівторок внутрішньо переміщені особи зможуть прийти до Центру за новою адресою і взяти для себе необхідні речі. Ми бачимо, що дедалі більше людей, які залишили свої домівки і знайшли прихисток у Вінниці, приходять до Центру за речами. Обирають літній одяг, взуття, речі для дітей. До Вінниці надходить гуманітарна допомога від небайдужих людей та іноземних партнерів. У Гуманітарному центрі переселенці безкоштовно отримують те, чого найбільше потребують», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

 

Валентина Войткова додає, що з початку роботи Центру речей, допомогу отримали понад 19 тисяч людей.

 

Нагадаємо, щоб отримати необхідні речі, потрібно пред’явити довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або документ, що посвідчує особу (паспорт або через застосунок «Дія»).

 

Гуманітарний Центр речей працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 17:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin