Вінниця
19.03.2024
1° C
Вгору

Мешканці зруйнованих сіл на Київщині отримали продовольчі набори, які їм передала Вінниця

Депутатка Юлія Приймак розповідає, що після окупації на Київщині люди потроху починають повертатись у звичайний ритм життя. Правда, зробити це виходить далеко не у кожного. Багато хто залишився просто ні з чим і потрібної допомоги добитися вкрай важко.

 

«Знищені вщент будинки, розбиті сім’ї, зламане майбутнє — все це, і не тільки, приніс із собою «рузький мір» в Україну. Багато сімей залишилось не те, що без даху над головою, а буквально ні з чим — від їх будинків залишилась лише груда каміння…Дітки втратили школу, дитсадок, деякі — батьків… Хтось втратив чоловіка, а хтось — сина…» – розповідає Юлія Приймак.

 

Однак, люди не втрачають оптимізму у добре майбутнє, незважаючи на пережите жахіття. Єдине — у більшості зовсім немає можливості хоч трохи відновлюватись чи забезпечувати себе певними життєвими потребами. Тож Вінниця продовжує підтримувати та надавати допомогу тим, хто цього найбільше потребує.

 

«Наша команда буде допомагати цим людям у силу своїх можливостей. Потрібно привернути увагу громадськості і до людей у селах, що постраждали від російської окупації! Світ повинен знати і бачити правду! Україна зараз втримує небо не лише над собою, а над всією Європою! Ми обов‘язково переможемо! Слава Україні!» – каже Юлія Приймак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin