Вінниця
19.04.2024
4.12° C
Вгору

У Вінниці відбулась акція «Поверни дітей до спорту»

Днями у Центральному міському парку ім. М. Леонтовича пройшла акція-виставка міських спортивних шкіл «Поверни дітей до спорту». Мета заходу – заохотити вінничан до занять спортом та відновити запис дітей до спортивних шкіл міста. Про це повідомляє міська рада.

 

Крім того, під час акції вихованці Вінницьких міських спортивних шкіл влаштували показові виступи з різних видів спорту. Зокрема, з боксу, волейболу, важкої атлетики, баскетболу, тхеквондо, шахів та шашок.

 

«Діти зазвичай люблять займатися спортом, і завдання батьків – використовувати цей інтерес із користю. Батьки завжди прагнуть прищепити дитині правильні цінності, виховати в ній командний дух. Спорт – один із найкращих помічників у цьому. Тож на акції-виставці батьки мали можливість записати своїх дітей до наших спортивних шкіл, обрати різноманітні види спорту: від гімнастики до боксу. На заході були представники спортивних закладів, які надавали консультації. Нагадаю, що до занять спортом ми запрошуємо дітей, юнаків та дівчат віком від 6 до 23 років. Крім того, відвідувати спортивні школи у Вінниці можуть і діти-переселенці. Спортивні тренування для вихованців наших шкіл безкоштовні», – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin