Вінниця
28.03.2024
17.1° C
Вгору

У Вінниці затримали квартирного злодія

У Вінниці протягом кількох годин після злочину розшукали та затримали раніше судимого чоловіка, який обікрав квартиру місцевої жительки. Зловмисник викрав ювелірні прикраси та особисті документи вінничанки. Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

 

Близько 11 години до поліції надійшло повідомлення від 25–річної вінничанки. Потерпіла розповіла, що за її відсутності невідома особа проникла до квартири та вчинила крадіжку. Зловмисник викрав ювелірні прикраси та особисті документи потерпілої.

 

На місці злочину поліцейські встановили, що злодій проник до приміщення, пошкодивши вхідні двері.

 

За словами керівника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, в ході проведення першочергових розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до вчинення злочину та протягом кількох годин затримали підозрюваного на одній з вулиць міста. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 25–річний вінничанин.

Як з’ясувалось, ювелірні вироби зловмисник здав до ломбарду, а отримані за них кошти витратив на власні потреби.

 

Викрадені прикраси поліцейські вилучили. Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

 

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

 

Такий злочин карається ув’язненням до 8 років. Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin