Вінниця
26.04.2024
8.09° C
Вгору

«Укрпошта» припиняє продаж марки «корабель» у відділеннях

За вісім днів в Україні продали 700 тисяч марок «корабель». Надалі, їх придбати можна буде в режимі онлайн. Для цього виділили 100 000 екземплярів.

Про це повідомляє «Укрпошта».

Нагадаємо, 12 квітня в Україні та на Вінниччині зокрема, провели процедуру спецпогашення та введення в обіг поштової марки з «напрямком руху русского воєнного корабля». Тепер, мешканці області зможуть відправити листа з такою маркою як по Україні, так і за кордон. Але, на купівлю марок виявився справжній ажіотаж. До поштових відділень вишикувалися довжелезні черги.

«Хочемо подякувати всім тим десяткам тисяч людей, які прийшли до нас в Києві та інших містах, щоб купити нашу марку «корабель». Не без помилок, але ми робили все, щоб найбільша кількість людей її отримали. Станом на зараз вже продано близько 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях ЗАКІНЧЕНО! Будь ласка, не треба займати черги.
Що буде далі. Щоб все було чесно і прозоро 100 000 марок будуть виділені на інтернет – магазин. І починаючи з четверга, в нашому інтернет-магазині зможуть придбати марки (2 листи на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п’ятниці будь-які клієнти в Україні чи за її межами. Таким чином ще більше ніж 8300 клієнтів зможуть отримати марки», – йдеться у повідомленні.

 

Решта тиражу буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів, наших міжнародних зобов’язань в рамках ВПС, та по філателістичним абонементам. Також кожен працівник Укрпошти зможе отримати 1 марку, що я вважаю вірним, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями.

 

«Чи буде додатковий тираж цієї марки? Ні. Але ми знайшли вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена, тому чекайте на повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою також вже зовсім скоро будуть в нашому інтернет-магазині та відділеннях», – додали в «Укрпошті».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin