Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

У Вінниці близько 20 перукарень безоплатно надають послуги переселенцям

Людей, які приїхали зі зруйнованих українських міст, вінницькі майстри обслуговують абсолютно безкоштовно. З такою ініціативою перукарні міста виступили ще на початку квітня. Певні, поряд із потужною соціальною підтримкою та гуманітарною допомогою вимушених переселенців у Вінниці, не менш важливими для них є і перукарські послуги. Адже, гарна стрижка здатна поліпшити настрій людини і її загальний емоційний стан.

 

«Приємно, що вінницький бізнес активно підтримує внутрішньо переміщених осіб. Прикладом, перукарні продовжують здійснювати безкоштовне обслуговування відвідувачів із числа ВПО – це прості стрижки, миття голови і тому подібне. Наразі у близько 20 перукарнях міста відповідні послуги вже отримали майже 170 людей», – зазначила директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук.

 

Для того, щоб отримати безоплатні послуги в перукарні, переселенцям достатньо лише пред’явити документ, що посвідчує місце реєстрації в межах територій, де ведуться активні бойові дії, або довідку про реєстрацію ВПО.

Нагадаємо, зареєструватися на безкоштовні перукарські послуги можна в будні з 9:00 до 12:00 за номером телефону 0432-50-90-43. Крім того, за цим номером можна дізнатись, які саме перукарні надають безкоштовні послуги внутрішньо переміщеним особам.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin