Вінниця
24.04.2024
10.31° C
Вгору

У Вінниці проводять Всеукраїнський патріотично-творчий марафон «Все буде Україна»

За 6 днів марафону учасники надіслали більше 300 робіт. Це і власноруч створені картини, записані пісні, вірші, аплікації, гобелени, театральні вистави і багато іншої творчості. Усі роботи публікуються на фейсбук сторінці закладу культури вінницької міської централізованої бібліотечної системи за хештегом #Марафон_ВСЕ_БУДЕ_УКРАЇНА!

 

«Ми не очікували такої великої кількості робіт. І приємно вражені, що свою творчість надсилають з усіх областей України і навіть жителі Маріуполя, Чорнобаївки, Мелітополя, також є учасники з Нью-Йорку, США. Головна мета марафону – це підтримка морального духу українців та відродження, збереження і розвиток культури», – повідомляє в.о.директора закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак.

 

Ініціатор марафону працівниця ВМ ЦБС Людмила Левицька. Організатори марафону ГО «Культурний Всесвіт», БФ «Відкрита книга» та заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система». За підтримки департаменту культури Вінницької МТГ.

 

«Наймолодшому учаснику – 3 рочки, найстаршому – 57 років. Творчі роботи приймаються виключно українського та патріотичного спрямування!», – говорить директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

 

Довідка:

Роботи та відео записи приймають на Viber та Telegram за номерами: 0938050238 (Людмила), 0730502350 (Ярослава), 0685466010 (Катерина).
Або на електронну адресу:
[email protected]

 

Потрібно вказати ім’я, прізвище, вік учасника та місто або країну, звідки надіслана робота, назву роботи та електронну адресу для відправлення диплома учасника творчого марафону.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin