Вінниця
29.03.2024
9.33° C
Вгору

У Вінниці прихистили 5000 дітей-переселенців

Вінницькі комунальні служби працюють, як годинник. Адже головне – якісні послуги для людей. Аварійних відключень на ранок немає. По графіку вихідного дня вийшов на маршрути громадський транспорт. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у Фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 

Крім того, очільник Вінниці додав, що практично завершили прибирання міста після зими.

 

«Підтримання чистоти і порядку – те, що відрізняє наших людей від російських варварів, як ми вже могли пересвідчитись. Про те, що в них немає нічого людського, це вже знає весь світ», – говорить Сергій Моргунов.

 

Міський голова додає, що вінничани стараються допомогти, хто чим може, щоб прихистити сім’ї з розбомблених міст. І серед них 5000 дітей.

 

«Їм потрібна особлива увага, і важливо, щоб школярі не переривали навчання: вони можуть приєднуватись до уроків в наших школах онлайн. Нагадую, що для сімей переселенців нам вдалось залучити допомогу від ООН, її можна оформити в Прозорих офісах.

 

https://cutt.ly/IFi4Rb3 А власними силами ми організували роботу Центру речей та Центру надання гуманітарної допомоги. Дякую усім працівникам соціальної сфери, які піклуються про інших. Все буде Україна! Тримаймося!» – зазначає очільник Вінницької громади Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin