Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

Мешканці трьох багатоповерхівок перерахували ЗСУ 100 тисяч гривень, які збирали на ремонт

Бажання підтримати Збройні Сили України активно шириться серед жителів багатоповерхівок. Лише впродовж березня мешканці п’яти багатоповерхівок замість того, аби проводити у будинках ремонтні роботи, переводили кошти на потреби армії. Загалом перерахували вже 200 тис. грн.

 

Днями два ОСББ Вінниці, які входять до Асоціації «Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Європейська», що на Старому місті, теж зробили свій внесок: перерахували 100 тисяч гривень, щоб підтримати ЗСУ.

 

«До нашої Асоціації «Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Європейська» входить два ОСББ – три будинки. Ми маємо свій накопичувальний фонд, який створили для наших потреб. За шість років співвласники зібрали певну суму грошей, яку планували витратити на ремонти у наших ОСББ. Але нині проведення ремонтів – не на часі. Тому вирішили долучитися до підтримки наших Збройних Сил та перерахувати 100 тисяч гривень нашому війську. Усі співвласники таку ідею підтримали. Ми розуміємо, що така сума – це крапля в морі. Однак якщо кожен українець перерахує на підтримку ЗСУ хоч одну гривню, це буде велика сума та значна підтримка. Нам усім потрібно рятувати нашу Україну від клятого ворога. А після перемоги ми зберемо гроші і повернемо їх до свого накопичувального фонду», – говорить голова Асоціації ОСББ «Європейська» Сергій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin