Вінниця
24.04.2024
8.28° C
Вгору

На вулиці Батозькій підготували основу під «оксамитовий шлях» для трамваїв

Упродовж останніх двох тижнів в рамках реконструкції вулиці Батозької підрядна організація завершила роботи з влаштування технологічного шару бетону та асфальтного покриття для укладання плит під нові трамвайні колії за технологією «оксамитового шляху». Роботи з укладання плит стануть наступним етапом комплексної реконструкції цієї вулиці. Про це повідомляє міська рада.

Перед цим дорожні служби виконали роботи з укладання геотекстилю та відсипки щебенем і відсівом всієї площі проїжджої частини дороги, яка підлягає реконструкції. А далі приступили до укладання технологічного шару бетону та асфальтування на ділянці близько 400 метрів, де пролягатиме «оксамитовий шлях» для трамваїв. Загальна площа бетонування – 2800 м2, заасфальтованого покриття – 2000 м2.

 

«Бетонна «подушка» має щільність близько 15 см. Плюс ще 3 см – шар асфальту зверху. Це і є необхідна основа для того, щоб далі укладати на неї бетонні плити для трамваїв за технологією «оксамитового шляху», як ми це робили свого часу на площі Гагаріна та на вулиці Замостянській. Після того, як ми завершимо цей етап, можна буде переходити до робіт безпосередньо по проїжджій частині, де рухатиметься автотранспорт», – розповів заступник міського голови Микола Форманюк.

 

А що стосується двох гілок нового водопроводу, то будівництво магістралей уже завершено. Зараз вже тривають пусконалагоджувальні роботи. Найближчим часом буде проводитись перепідключення споживачів, про що буде повідомлено додатково.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin