Вінниця
19.04.2024
4.96° C
Вгору

Вінниця прийняла чотири підприємства, які мусили переїхати з Маріуполя

Вінницька громада прийняла чотири підприємства, які мусили переїхати з Маріуполя, фактично зруйнованого рашистськими нелюдами. Допоможемо з адаптацією, щоб люди могли працювати. Про це написав у своєму телеграм-каналі та на сторінці в мережі Фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

Також очільник міста додав, що майже тисячу переселенців з інших регіонів зареєстрували за день в прозорих офісах Вінниці. Соцслужби оперативно реагують на кожне звернення таких родин. А ще міський голова розповів, що сьогодні отримали гуманітарну допомогу від американської організації Nova Ukraine – це продукти харчування.

 

«Вирішили також підтримати в забезпеченні міський Ветеранський простір, який веде активну волонтерську діяльність з початку російського вторгнення», – говорить Сергій Моргунов.

 

Крім того, міський голова розповів, що кіберфахівці Служби безпеки викрили у Вінниці ботоферми, через які у соцмережах поширювались панічні настрої та кремлівські наративи.

 

«Друзі, прошу вас дуже вибірково ставитись до інформації, яка циркулює навколо. Ворог атакує не тільки танками і авіацією, але й фейками в інтернеті. Довіряйте тільки офіційним джерелам, не дайте себе провести. Будьте мудрими. Бережіть себе! Ми переможемо!» – зазначає очільник громади Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin