Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

Понад 300 двірників наводять лад на прибудинкових територіях Вінниці

Традиційні роботи у вінницькій громаді щороку починаються одразу після завершення зими зі встановленням стійкої сухої погоди.

 

Цього року план заходів також був сформований перед початком весняного сезону за пропозиціями управлінських компаній та старших по будинкам.

 

Йдеться про прибудинкові території житлового фонду, який обслуговується управлінськими компаніями-учасниками Меморандуму про співпрацю із Вінницькою міською радою.

 

Зараз у роботах по наведенню ладу у дворах задіяно понад 300 двірників, за потреби будуть залучатись додаткові працівники. Роботи тривають щодня за винятком неділі, коли людям дається вихідний для перепочинку.

 

«Зараз основна увага зосереджена на очищенні твердого покриття дворів від залишків бруду та посипочних матеріалів, прибиранню зелених зон від залишків листя та сміття. Управлінські компанії отримали доручення завершити всі роботи до 15 квітня. Щоб до пасхальних свят усі двори були охайними і прибраними, – розповідає директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. – Також ми закликаємо усі ОСББ активно включатись в цю роботу по прибиранню і ремонту елементів благоустрою на територіях своїх будинків, адже погода уже дозволяє проводити всі ці роботи».

 

Він додає, що ремонтні роботи дитячих або спортивних майданчиків, лавочок або урн виконуються в межах тих обсягів, які були включені співвласниками до договору замовлення управлінським компаніям.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin