Вінниця
24.04.2024
8.28° C
Вгору

Найближчими днями білоруська армія може вступити у війну з Україною

Генштаб ЗСУ високо оцінює загрозу наступу з Білорусі на Волинь.

 

«Загроза наступу з Республіки Білорусь на Волинському напрямку оцінюється як висока. Сили оборони України готові до відсічі», — розповіли Суспільному у Генштабі.

 

Тож найближчими днями білоруська армія може вступити у війну з Україною. Про це повідомляє видання НВ. Ймовірно, Путін дотиснув Лукашенка, і білорусів надсилатимуть в Україну на забій. Як гарматне м’ясо. Їх кидають в Україну після того, як наші Збройні сили знищили рязанські ПДВ, Ідрицько-Берлінську орд. Кутузова 150 мотострілецьку дивізію, Кантемирівську дивізію, Таманську дивізію, псковських десантників та кадирівських тіктокерів. Залишки останніх вже повернулися до Чечні, залишивши в Україні вбитих однополчан.

 

Білоруські військові не мають бойового досвіду, не відчувають ненависті до українців та не мотивовані до проведення військових дій проти України. Але Лукашенко виконує свої зобов’язання перед Путіним. І це призведе до першої війни за всю історію відносин українців та білорусів.

 

Шкодувати білорусів, які прийдуть в Україну зі зброєю в руках, ніхто не стане. Їх утилізуватимуть. А потім їхні мами, дружини, сестри та діти їх ховатимуть. Якщо білоруси не хочуть ховати своїх дітей, чоловіків, батьків та братів, то нехай забирають їх з армії або не дозволяють іти воювати. Вибір поки що у білорусів є. І своїх дітей, чоловіків, батьків та братів вони ще можуть урятувати. Проте часу в білорусів дедалі менше.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin