Вінниця
28.03.2024
16.64° C
Вгору

У Вінниці відновлюють роботи по реконструкції вулиці Батозької

З 14 березня на вулиці Батозькій відновлюються роботи з реконструкції задля того, щоб якнайшвидше відновити можливість руху транспорту на цій ділянці. Але щоб постелити нове дорожнє покриття, необхідно завершити роботи по заміні всіх інженерних комунікацій. Які були повністю зупинені з 24 лютого.

 

Роботи по реконструкції вулиці Батозької стартували наприкінці минулого року і тривали згідно графіку до початку вторгнення путінських окупантів на територію України. Зокрема, були повністю завершені роботи з прокладання зливової каналізації, контактної мережі для відновлення в подальшому руху трамваїв і запуску тролейбусів, встановлення нових електроопор та майже усіх LED-світильників, перенесення силових кабелів для трансформаторних підстанцій, а також влаштування футлярів під слабоструменеві мережі (відеонагляд, інтернет, зовнішнє освітлення та інші).

 

Завершення робіт з прокладання газового колектору та заміни водопровідних мереж зупинила війна. Так само, як і формування основи під дорогу на проїжджій частині та влаштування «оксамитового шляху» для трамваїв. З 14 березня підрядна організація відновлює роботу на цьому важливому для міста об’єкті.

 

«Нам потрібно завершити у максимально швидкі терміни всі розпочаті роботи по перекладці інженерних мереж, щоб якнайскоріше зайнятись проїжджою частиною і відновити можливість руху транспорту по цій ділянці. Довжина якої, нагадаю, 658 метрів. Крім того, в цьому районі знаходяться оптові склади, якими користуються представники малого та середнього бізнесу. І до них є фактично єдиний заїзд. Міський голова Сергій Моргунов закликав бізнес відновлювати свою роботу, щоб економіка міста працювала, тож ми зі свого боку маємо пришвидшитись по роботах на Батозькій, аби підприємці не відчували дискомфорту через перекриту у зв’язку з будівельними роботами вулицю», – розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Юрій Ковальчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin