Вінниця
24.04.2024
11.9° C
Вгору

Сергій Моргунов розповів про актуальну ситуацію у Вінниці

На 19-й день повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Вінниця продовжує жити та працювати. Про ранкову ситуацію у місті написав у своєму телеграм-каналі Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 

«Найдовша тривалість повітряної тривоги з початку війни – понад п’ять годин. Так, ми в умовах воєнного стану, але маємо триматися і бути сильними – задля перемоги», – наголосив Сергій Моргунов.

 

Крім того, очільник міста додав, що у Вінниці продовжує працювати гуманітарний хаб. Волонтери відвантажують допомогу для мешканців міст, які потерпають від ворожих обстрілів.

 

«Заручаємось підтримкою партнерів з інших країн. Приймаємо біженців і надаємо відповідний супровід. Створюємо резерв продовольства для нашої громади. Далі працюємо над покращенням забезпечення наших батальйонів територіальної оборони. Робота комунальних служб не припиняється. Бригади оперативно реагують на аварійні ситуації. Ми маємо розуміти, що сьогодні кожен потрібен на своєму місці – щоб місто стабільно функціонувало, працювала економіка. Це важливо для всієї країни, яка чинить запеклий опір ворогу. Слава Україні!» – сказав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin