Вінниця
28.03.2024
8.46° C
Вгору

Каси прийому комунальних платежів у Вінниці відновили свою роботу

З 10 березня каси прийомів платежів при Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній повністю відновили свою роботу. Таких центрів у Вінниці наразі 7. Вони працюють в штатному режимі та приймають платежі за житлово-комунальні послуги від населення з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

 

У перші дні війни російських окупантів проти України каси були зачинені. І розрахуватись за послуги ЖКГ містяни могли лише через інтернет з допомогою мобільного додатку «Єдиний рахунок» або через сайт https://pay.vn.ua/ , які продовжували працювати весь цей час.

 

За останні дні до департаменту житлового господарства міської ради та на «Цілодобову варту» надійшло багато звернень від вінничан, яким зручніше здійснювати оплату комунальних платежів через каси при Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній. Тому було прийнято рішення відновити їх роботу в штатному режимі.

 

Надавачі і виконавці житлово-комунальних послуг звертаються до городян з проханням розраховуватись за отримані послуги. Аби люди і надалі могли без перебоїв отримувати якісні послуги з управління будинком, тепло- та водопостачання, водовідведення, гарячої води, своєчасного вивезення сміття та інші.

 

“Це потрібно, щоб підприємства-надавачі послуг не зупинились. Крім того, несплата за послуги в подальшому призведе до несвоєчасної ліквідації аварійних ситуацій в житловому фонді. Адже відсутність обігових коштів на підприємствах, які їх надають, унеможливить придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт аварійного характеру”, – розповідає директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

 

Нагадаємо, що з 4 березня вінничани почали отримувати пільги та субсидії на оплату послуг ЖКГ на особові рахунки в банківських установах, а з 9 березня – через Укрпошту.

Адреси кас Центрів обслуговування споживачів:

УК «Замостя» – просп. Коцюбинського, 11

УК «Господар Люкс» – вул. Келецька, 65

УК «Територія комфорту» – просп. Космонавтів, 23

УК «Київська» – вул. Київська, 31

УК «Житло – Гарант» – вул. М.Ващука, 16

ПП «Бокуд» – вул. О.Антонова, 44 та вул. Ватутіна, 46

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin