Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

16-та доба протистояння орді. Сергій Моргунов розповів про ситуацію у Вінниці

У Вінниці продовжують посилювати укріплення міста, підтримувати вінницьких захисників. Більшість аптек і продовольчих магазинів працюють. На Центральному ринку вже можна купити товари промислової групи. Про це Сергій Моргунов повідомив у своєму телеграм-каналі.

 

«16-та доба протистояння рашистській орді. У нашому місті спокійно. Попри те, що вночі повітряна тривога тривала майже чотири години з 4-ої ранку. Ви вже знаєте з новин про авіаудари по Дніпру, Луцьку, Івано-Франківську. Продовжуємо разом з військовими та підрозділами тероборони посилювати укріплення міста. Підтримуємо вінницьких захисників забезпеченням», – розповів Сергій Моргунов.

 

Також очільник Вінниці розповів про життєдіяльність міста. «Житлово-комунальна сфера, громадський транспорт працює. Є тепло, світло, вода, газ, інтернет. Аварійних відключень станом на ранок немає. Більшість аптек і продовольчих магазинів працює. На Центральному ринку вже можна купити товари промислової групи. Очікуємо, що все більше таких торговельних точок відновлюватимуть свою роботу. Спільно з бізнесом вирішуємо питання щодо розширення логістики по виробниках, щоб заповнювати асортимент по тих позиціях, які традиційно постачалися з Києва, Харкова, Херсона. Наразі мережі забезпечують потреби вінничан – на полицях основне є. Продовжуємо працювати з людьми, які евакуйовуються з гарячих точок, формувати вантажі гуманітарної допомоги для міст, яким зараз найтяжче, та координувати зусилля з волонтерами. Ми – сильні і єдині. Тримаймося», – каже Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin