Вінниця
25.04.2024
9.02° C
Вгору

Сьогодні відбулося прощання з працівниками вінницького аеропорту

Сьогодні відбулося прощання з працівниками «Аеропорт Вінниця», які загинули внаслідок ракетних ударів російських терористів. Про це повідомляє міська рада.

Шостого березня російські терористи завдали 8 ракетних ударів по військовому об’єкту в Гавришівці. Вони вбили десятьох людей. Загинуло 6 цивільних і 4 військових. Сьогодні прощаються з працівниками комунального підприємства «Аеропорт Вінниця». Це Микола Крепкий, Олександр Барчук, Олександр Мельничук, Олексій Хижун, Олександр Драч.

«Неможливо уявити біль і гнів рідних. Мої співчуття. Громада завжди пам’ятатиме їх. Тільки нелюди можуть знищувати мирне населення. Переможемо! Стоїмо за Вінницю і Україну», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Вінницькі Хутори всією громадою прийшли провести в останню путь своїх односельчан Миколу Крепкого, якому було 62 роки, та 30-річного Олександра Мельничука. Знайомі відгукуються про них як про добрих, працьовитих, щирих людей.

Попрощатись з Олександром Мельничуком прийшли його класний керівник та однокласники. «Дуже велика втрата для батьків. Він був дуже доброю, мирною, спокійною людиною. Простим працівником, який працював на благо України. Ми приносимо щирі співчуття батькам. Він дружив з багатьма, був світлою людиною. У нього ніколи не було конфліктів. Був веселим та щирим. В нього залишились брат, мама та батько. Все буде Україна! І ми переможемо! І всі люди вірять у те, що ми переможемо. Ось зараз у школі ми півтора тижня плетемо сітки для захисників, готуємо вареники», – каже жінка.

Любов Степанівна розповіла, що прийшла провести в останню путь Миколу Крепкого, з яким разом працювала «Він наш односельчанин, колега, хороша людина, відповідальний та добросовісний працівник. Ця людина була добрим сусідом, батьком, дідусем. Всі ми з великим жалем сумуємо за ним. Він не заслуговував на таке, йому треба було ще жити. Ми співчуваємо його родині, дружині, дітям, внукам. Вони втратили батька, чоловіка дідуся. Ми сумуємо усією громадою», – каже Любов Степанівна.

За Миколою Крепким сумуватимуть багато людей, каже його односельчанин Сергій Васильович: «Ми знали його як добру, чуйну людину, гарного сім’янина, який завжди приходив на допомогу, ніколи ні в чому не відказував. Ми будемо за ним сумувати і стояти за нашу Батьківщину». Староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко розповів, що Микола Крепкий нещодавно записався в охорону громадського порядку Вінницьких Хуторів. «Микола Крепкий ніс службу і працював у Гавришівці в аеропорту «Вінниця». Олександр Мельничук займався квітами, у нього було невелике фермерство по вирощуванню квітів. Це два хуторянина, два справжніх Герої, вони захищали свої сім’ї, громаду. Ми маємо пам’ятати їх та боронити Вінницю і Україну заради таких, як вони, заради наших сімей та громад», – каже Владислав Кривешко.

З Олександром Кондратьєвим прощатимуться завтра – 9 березня, об 11.00 на Сабарівському кладовищі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin