Вінниця
28.03.2024
8.46° C
Вгору

«Білоруська цекерка» у Вінниці пішла вслід за «рускім карабльом»

Магазин солодощів «Білоруська цукерка», який відкрився в центрі міста на Соборній перед новим роком припинив свою діяльність у Вінниці. Робітники зняли брендову рекламу торгового закладу. Вікна зачинили металевими жалюзі. Продукцію з магазину вивезли вночі до оголошення комендантської години. Про це повідомляє «24Вінниця»

 

Вінничани жартують, що магазин «ласощів від Лукашенка відправився вслід за «рускім корабльом».

 

Довідка

Мережа “Білоруська цукерка” є офіційним імпортером в Україну солодощів, виготовлених на підприємствах білоруського державного концерну, напряму підпорядкованого Раді міністрів Республіки Білорусь, себто – авторитарному режиму самопроголошеного президента Лукашенка.

 

Магазин «Білоруської цукерні» відкрився 18 листопада у самому центрі Вінниці – на перетині вулиці Соборної та Європейської площі.

 

Сама компанія розпочала роботу у 2019 році і позиціонує себе «першою та єдиною офіційною мережею з продажу Білоруських кондитерських виробів в Україні». Перший магазин «Мінчанки» відкрився у Житомирі у жовтні 2019 року. За два роки магазини «Білоруської цукерні» з’явились також у Хмельницькому та Києві.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin